Nefrosten 60 tbl.

Din 941.00

ZA BUBREGE I MOKRACNE KANALE

“Nefrosten” je specijalno razrađeni biljni kompleks za normalizaciju funkcionalnog stanja bubrega i mokraćnih kanala. Ima diuretičko i protivupalno delovanje i smanjuje rizik od razvoja upalnih oboljenja bubrega i mokraćnih kanala. “Nefrosten” ima kompleksno dejstvo na celokupan urinarni sistem.

Kategorija: Tags: ,

Opis

ZA BUBREGE I MOKRACNE KANALE

Lečenje oboljenja bubrega i mokraćnih kanala uz pomoć lekovitog bilja ima sve veću primenu u svetu. Njihova prednost u odnosu na sintetičke preparate u većini slučajeva je očigledna – to je značajna efi kasnost bez komplikacija i neželjenih dejstava. Savremeni biljni preparati se proizvode uz primenu visoke tehnologije i prolaze višestepenu kontrolu kvaliteta. Jedan od takvih preparata nove generacije je “Nefrosten”.
“Nefrosten” je specijalno razrađeni biljni kompleks za normalizaciju funkcionalnog stanja bubrega i mokraćnih kanala. Ima diuretičko i protivupalno delovanje i smanjuje rizik od razvoja upalnih oboljenja bubrega i mokraćnih kanala Trava kičica ima protivupalno, diuretičko, antioksidantno i antimikrobno dejstvo.
Koren selena smanjuje grčeve, ima diuretičko delovanje. Vodena tinktura ruzmarina ima tonizirajuća, protivupalna, analgetska i diuretička svojstva. Fenolne komponente (fl avonoidi), izvađene iz ruzmarina, imaju jako antioksidantno dejstvo. Hidrohinon – ima antimikrobno dejstvo i pojačava izlučivanje mokraće.
Koriste kod oboljenja bubrega i mokraćnih kanala kao diuretičko i dezinfekciono sredstvo. “Nefrosten” ima kompleksno dejstvo na celokupan urinarni sistem.

Način primene: odrasli i deca iznad 14 godina, 2-4 tablete jedanput dnevno uz obrok.
Kontraindikacije: trudnoća i dojenje

Pregleda

Za sada nema nema komentara i ocena.

Be the first to review “Nefrosten 60 tbl.”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *