Crveni koren 40tbl

Din 1,240.00

REŠAVA PROBLEM SA PROSTATOM I POTENCIJOM

Hedysarum neglectum, poznat u narodu kao Crveni koren – je retka biljka u oblasti Altaj, koja raste visoko u planinama, u blizini večitih lednika. Od davnina tinkturu korena ove divlje biljke su koristili za buđenje muške snage i u lečenju muških problemima. U toku ispitivanja na Altajskom državnom univerzitetu ustanovljeno je da „Crveni koren“ osim što pozitivno utiče na potenciju, utiče i na poboljšanje krvotoka i otklanjanje zastojnih pojava u prostati – olakšava izlučivanje urina kod zastoja; utiče na potpunije pražnjenje mokraćnog mehura, smanjuje učestalost mokrenja, posebno noću.

Kategorija:

Opis

REŠAVA PROBLEM SA PROSTATOM I POTENCIJOM

Biljka Crveni koren je izvor celog kompleksa biološki aktivnih materija, dubilnih, triterpenskih saponina, fl avonoida i ima protivupalno, baktericidno, spazmolitično dejstvo, širi sudove i blago diuretičko delovanje.

Bogatstvo sastava i svojstava ove biljke određuju njenu efi kasnost u smanjenju rizika obolevanja urinarnog sistema kod muškaraca, uključujući upalne procese (prostatitis) i uzrasne (adenom prostate).

Hedysarum neglectum, poznat u narodu kao Crveni koren – je retka biljka u oblasti Altaj, koja raste visoko u planinama, u blizini večitih lednika. Od davnina tinkturu korena ove divlje biljke su koristili za buđenje muške snage i u lečenju muških problemima. U današnje vreme ruski naučnici su rеšili da iskoriste ovu narodnu mudrost za dobrobit savremene medicine.

“Crveni koren” uspostavlja snagu prilikom teških fi zičkih opterećenja i pomaže uspostavljanju muške polne aktivnosti.

“Crveni koren” podržava urinarni sistem, poboljšava njegovu funkciju, posebno kod upale prostate i adenoma prostate.

Način primene: odrasli po 1 tableta 2 puta dnevno u toku jela. Uzimati 1 mesec. Napraviti pauzu 10 dana i nastaviti sa terapijom.

Pregleda

Za sada nema nema komentara i ocena.

Будите први који ће написати рецензију за „Crveni koren 40tbl“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *