Endokrinol krema 50ml

Din 990.00

NORMALIZUJE NIVO HORMONA STITNE ZLEZDE KOD HIPO I HIPER TIREOZE

U sastavu kreme Endokrinol su ekstrakti lekovitog bilja sa visokim sadržajem lektina-nezamenljivih komponenti za uspostavljanje normalnog rada receptora štitne žlezde. „Endokrinol“ utiče na normalizaciju nivoa hormona i poboljšanje funkcije štitne žlezde nezavisno da li je povećana ili smanjena (kod hipo- i hipertireoze).

Kategorija: Ознаке: ,

Opis

NORMALIZUJE NIVO HORMONA STITNE ZLEZDE KOD HIPO I HIPER TIREOZE

Zahvaljujući Genadiju Malahovu dosli smo do saznaja o receptima narodne medicine, koji omogućavaju ocuvanje zdravlja štitaste žlezde. Danas se u apotekama pojavio prvi biljni kompleks, napravljen na bazi najboljih narodnih recepata u formi krem-gela. „Endokrinol“ sadrži kompleks lekovitog bilja, koje je sposobno da normalizuje nivo hormona štitaste žlezde bez obzira da li je povišen ili snižen.

U sastavu kreme „Endokrinol“ su ekstrakti lekovitog bilja sa visokim sadržajem lektina – nezamenljivih komponenti za uspostavljanje normalnog rada receptora štitaste žlezde. „Endokrinol“ krem-gel utiče na normalizaciju nivoa hormona i poboljšanje funkcije štitaste žlezde nezavisno da li je povećana ili smanjena (kod hipo- i hipertireoze).

Kremu „Endokrinol“ mogu uspešno koristiti svi, koji se brinu o zdravlju štitaste žlezde.

Pakovanje: Tuba 50 ml

Način upotrebe: Kremu-gel naneti 1-2 puta dnevno na kožu vrata i dekoltea

PREPORUKA: Endokrinol krem-gel koristiti sa Endokrinol kapsulama zbog sveobuhvatnog delovanja.

Pregleda

Za sada nema nema komentara i ocena.

Будите први који ће написати рецензију за „Endokrinol krema 50ml“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *