Natur gripin 20 kesica

Din 1,900.00

PRIRODNI PREPARAT PROTIV GRIPA I PREHLADE

Cena po kesici: 95 din

NATURGRIPPIN je prirodni preparat u kesici, za pripremu toplog napitka, prijatnog ukusa i povoljno utiče na organizam sa svojim preventivnim svojstvima. Prirodni sastojci, ekstrakti pasijeg trna, sladica, korena ive, mačijeg nokta, zatim etarskih ulja, vitamin C koji se nalaze u NATURGRIPPINu od davnina su se koristili u narodnoj medicini kod gripa i prehlade.

Kategorija:

Opis

PRIRODNI PREPARAT PROTIV GRIPA I PREHLADE

Prehlada ili grip mogu da onesposobe zdravog čoveka na minumim nedelju dana. U takvim situacijama navikli smo spašavati se vrućim napicima. Oni brzo uklanjaju simptome gripa i prehlade i olakšavaju tegobe. Ali, sintetički rastvorivi napici imaju mnogo sporednih efekata, a posebno su štetni za jetru. Sada se, napokon, pojavila mogućnost za borbu sa prehladom i gripom bez rizika po zdravlje.

Prirodni preparat NATURGRIPPIN nema sporedne efekte i kontraindikacije, osim individualne netrpeljivosti prema pojedinim komponentama. Naturgrippin je prirodni preparat u kesici, za pripremu toplog napitka, prijatnog ukusa i povoljno utiče na organizam svojim preventivnim svojstvima. Prirodni sastojci koji se nalaze u Naturgrippinu od davnina su se koristili u narodnoj medicini kod gripa i prehlade.

Sastav: ekstrakti listova pasjeg trna, slatkog korena (sladić, gospino polje), kore ive, Uncaria Tomentosa (mačji nokat), vitamin C, fruktoza, etarska ulja žalfi je i nane, sok limuna.

Način upotrebe: Sadržaj kesice rastvoriti u čaši vruće vode 200ml. Odrasli i deca preko 14 godina uzimaju po 1 čašu 4 puta na dan.

Pregleda

Za sada nema nema komentara i ocena.

Будите први који ће написати рецензију за „Natur gripin 20 kesica“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Mozda vam je interesantno i …